De mensen achter 3D Bébé

 

3D Bébé© bestaat uit een kleine groep specialisten die samen streven naar het beste tastbare resultaat van uw echo. Technisch gezien is een beeldje van 3D bebe  een fusie van hedendaagse echo technologie, 3D modeling, conversie en 3d printing. Maar daarmee is een beeld nog geen 3D Bebe. Het meest belangrijke ingrediënt in de mix is zonder twijfel de esthetische invloed welke de echo’s tot een waar kunstwerk maken; open de deur en hier is het team achter 3D Bébé©.

Loes Coolen

Loes Coolen

Founder & Artist

Loes is beeldend kunstenaar. In haar werk staan de thema's vrijheid, gelijkheid en authenticiteit centraal. Naast haar autonome werk, is zij werkzaam als illustrator en grafisch ontwerper. Voor 3D Bébé© doet zij de 'Daily Business', draagt zorg voor de visuele identiteit en houdt alle social media up to date. Loes heeft altijd ideeën voor nieuwe en mooie producten.

Lars Scholten

Lars Scholten

CG-Artist, 3D Specialist

Lars is een CG-Artist en 3D Generalist/ Lead Instructor. Onder de naam CyBear heeft hij meer dan 15 jaar ervaring met 3D software (Cinema 4D) en werkt hij als freelancer aan animatie projecten voor Disney, KLM en Liberty Global. Voor 3D Bébé© leent hij zijn expertise op het gebied van modeling, model conversion en 3D printing van jouw 3D echo.

Ema Najetovic

Ema Najetovic

PR specialist

Ema brengt mensen samen. Zit altijd vol goede ideeën, heeft een enorm netwerk en bemiddelt professioneel tussen goede doelen en bedrijven, om zo maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen. Voor 3D Bébé denkt ze op creatief vlak mee over het uitdragen van ons verhaal en schrijft content voor alle uitingen van 3D Bébé.

Bas Kolenbrander

Bas Kolenbrander

Financial controller

Bas heeft al meer dan 20 jaar ervaring als accountant. Hij heeft in zijn werkzame leven al vele startups begeleid en in veel gevallen hier een groot succes van gemaakt. Voor 3D Bébé regelt hij het contact met de banken i.v.m. de financiering. Hij doet de fiscale afwikkeling en helpt met het maken van financiële keuzes. Hij is de man die ervoor zorgt dat we niet teveel geld uitgeven, maar dat we wel investeren als dat nodig is.

Onze speciale dank gaat uit naar de volgende personen: Joost Akkermans, MD, MSc, Dennis van de Brink, Toos & Mathieu Coolen, Bianca en René Diependaal, David Martin Garcia, Hans Grauw, Leo de Jager, Lars Jonk, Carmen Klein, Anna van der Klei, David de Klijn, Julius en Floris Kolenbrander, Hillie de Koning, Saskia Monnier, Sytze van der Meer, Henk Rempt, Bert Saal, Paul Smeets, Martijn Walraven & baby3dprint.com