Het verhaal van 3D Bébé

 

3D Bébé© is het antwoord op de vraag van beeldend kunstenaar Loes Coolen, bedenker van 3D Bébé©. Tijdens haar zwangerschap kreeg zij de wens, zoals vele andere moeders in spe, haar baby nu al te zien en voelen. Zo begon haar zoektocht naar het realistisch en tastbaar in beeld brengen, van wat er zich binnenin haar buik afspeelde.

Door haar bijzondere interesse in het fysiologische aspect van de zwangerschap, de embryonale ontwikkeling en de vastberadenheid haar eigen vraag te beantwoorden, stelde zij zichzelf in staat – en nu ook jou – deze verborgen ontwikkeling vast leggen in een permanente vorm.

De basis wordt gevormd door medische data, de echo. Echoscopie geeft ons de mogelijkheid om even een kijkje te nemen, in die wonderlijke binnenwereld. Loes neemt deze innovatieve techniek nog een stapje verder. Inmiddels werkt zij met een team van gepassioneerde 3D kunstenaars, tekstontwerpers, doktoren en 3D-technici. Om jouw kindje op een nieuwe en kunstzinnige manier weer te geven, wordt uitsluitend met de beste apparatuur en materialen gewerkt. Het beeld wordt door Loes zelf, met de hand, afgewerkt tot het definitieve resultaat.