Werkwijze

 

Wat wij nodig hebben, is het bestand van jouw 3D-echo.
Hoe kom jij hieraan en wat doen wij vervolgens? Hier lees je de uitleg in 4 eenvoudige stappen.

1. Maak een 3D echo-afspraak 
Via je verloskundige, of  het echobureau maak je een afspraak voor een 3D-echo (en/of 4D /HD Live-echo).

Woon je in Amsterdam of omgeving? Wij werken in deze plaats samen met:
Echo Amsterdam

2. Noteer het type echoapparaat en mail dat naar ons
Vraag tijdens het maken van de afspraak, welk merk en type apparaat er gebruikt zal worden voor jouw echo. Deze gegevens stuur je per mail (info@3d-bebe.nl) naar ons toe (bellen mag ook). Wij voorzien jou dan van de informatie die je nodig hebt tijdens je echo-consult.
3. Strike a pose!
Vraag tijdens jouw consult de echoscopist het mooiste beeld op te slaan, volgens de instructies die je van ons gekregen hebt. Vergeet ook niet een JPEG van dit beeld erbij op te slaan. Deze hebben wij later nodig als referentie.
4. Plaats je bestelling en wij doen de rest
Op onze pagina Bestellen kun je jouw 2 bestanden uploaden. Zodra wij jouw documenten, gegevens en betaling ontvangen hebben, gaan we aan de slag.
Wat doen wij?
Het bestand wordt geconverteerd naar een printbaar 3D-bestand. Eventuele “ruis” (denk hierbij aan diversen stukjes weefsel in de baarmoeder) in de echo wordt digitaal weggepoetst voor een rustig beeld. Er wordt echter niets aan het uiterlijk van jouw baby veranderd, of mooier gemaakt. Het resultaat is een 100% gelijkend beeld van de baby in de buik. Na het printen en afwerken wordt het beeldje gepresenteerd in de uitvoering van jouw keuze. Het beeldje wordt met de grootste zorg verpakt en opgestuurd. Dit alles hopen wij binnen 10 werkdagen te kunnen doen.